Ψυκτικοί Θάλαμοι

 

Κατασκευάζουμε ψυκτικούς θαλάμους με βάση τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Τα κύρια χαρακτηριστικά των θαλάμων κατασκευής μας είναι:

 1. Τοιχοποιία και οροφές από πάνελ πολυουρεθάνης
  Τα πλευρικά τοιχώματα και οι οροφές των θαλάμων θα αποτελούνται από πάνελ πολυουρεθάνης πάχους 10 - 14cm ειδικά σχεδιασμένα για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων συντήρησης ή βαθιάς κατάψυξης και χώρων με ειδικές απαιτήσεις θερμομόνωσης και υγρομόνωσης με ελεγχόμενες ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας περιβάλλοντος.

Η  στεγάνωση εσωτερικά πραγματοποιείται με χρήση υγειονομικών γωνιών.

 1. Πόρτες θαλάμων
  Πόρτες κατάλληλες για συντήρηση ή κατάψυξη, με κλειδαριά ασφαλείας, με μόνωση πολυουρεθάνης, από χαλυβδόφυλλα γαλβανισμένα,  με επικάλυψη plastisol, με κάσσα μονοκόμματη χυτή γωνιακή από PVC.
 2. Ψυκτικό μηχάνημα θαλάμων
  Μετά τη μελέτη ψυκτικών απαιτήσεων του εκάστοτε θαλάμου, επιλέγεται το κατάλληλο εξωτερικό μηχάνημα για την κάλυψη αυτών των αναγκών.
  Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους εισαγωγείς των εταιριών Bitzer, Bok, Copeland για την παροχή ολοκληρωμένων και εναλλακτικών λύσεων.
 3. Αεροψυκτήρες θαλάμων
  Μετά τη μελέτη ψυκτικών απαιτήσεων του εκάστοτε θαλάμου, επιλέγεται ο κατάλληλος αεροψυκτήρας μέσα στο θάλαμο, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο θάλαμος θα φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία και υγρασία που απαιτούν τα προϊόντα που θα αποθηκευτούν.
 4. Πίνακας ελέγχου θαλάμων
  Σε κάθε θάλαμο τοποθετούνται ηλεκτρονικοί πίνακες χειρισμού των θαλάμων με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου θερμοκρασιών μέσω internet.