Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται με την παρούσα μορφή της  από το 2007 στο χώρο της μαζικής εστίασης,  των ψυκτικών εφαρμογών καθώς και εφαρμογών υγραερίου.

Ασχολούμαστε  με την εμπορία, την εγκατάσταση και το service ψυκτικών μηχανημάτων όλων των ειδών καθώς και μηχανημάτων μαζικής εστίασης και υγραερίου.

Η εταιρία μας, έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς και παράλληλα σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες του χώρου, είναι έτοιμη να σας παρέχει καινοτόμες λύσεις σε κάθε εγκατάσταση δικτύου υγραερίου, θέρμανσης υγραερίου, κλιματισμού, βιομηχανικής ψύξης και μαζικής εστίασης .

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι των ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ και RIELLO καθώς και το εξουσιοδοτημένο service των οίκων Teka και Kupperbusch στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Υπηρεσίες

  • Θέρμανση Υγραερίου:

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη  θερμικών απωλειών της οικίας σας, έτσι ώστε να σας προτείνουμε τον κατάλληλο επίτοιχο λέβητα συμπύκνωσης  υγραερίου για την κάλυψη των αναγκών της οικίας σας σε θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης.
 Εν συνεχεία, προχωράμε στην εγκατάσταση του λέβητα και του δικτύου μεταφοράς υγραερίου προς αυτόν.

  • Δίκτυα Υγραερίου:

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δικτύων υγραερίου σε κάθε μεγέθους βιομηχανική, επαγγελματική ή οικιακή εφαρμογή τηρώντας με προσοχή τη νομοθεσία και τις απαιτητικές προδιαγραφές του κάθε παρόχου υγραερίου.

  • Ψυκτικοί Θάλαμοι:

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων συντήρησης ή κατάψυξης  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη για τη διαστασιολόγηση του κατάλληλου μηχανήματος ψύξης ανάλογα ώστε να επιτευχθούν οι απαραίτητες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασία στο θάλαμο.

  • Κλιματισμός:

Έχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σε χρήση ψυκτικών υγρών, αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις οικιακών και επαγγελματικών εφαρμογών κάθε μεγέθους και σας παρέχουμε καινοτόμες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

  • Μαζική εστίαση:

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές στον κλάδο της μαζικής εστίασης και μπορούμε να διαθέσουμε τεράστια γκάμα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη που προκύπτει στην επιχείρησή σας.